Известие

Collapse
No announcement yet.

Осветление на багажника не работи.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Провери състоянието на кабелния сноп между вратата и купето.

този който отива в багажника ?

Comment

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Май ще се окаже че е самата ключалка.Откачих я от буксата и веднага индикира , че багажника е затворен. Ще пробвам с друга.

Comment

Колега и аз имам същия проблем, твоя реши ли се с смяна на ключалката ?

Comment

Във вратата на багажника са вързани осветлението на багажника и плафона. Вързани са на отделни релета или нещо от сорта. Вързаха ги на работещото и сега всичко свети

---------- Post added at 11:25 ---------- Previous post was at 11:23 ----------

тоест, това, което беше за осветлението в багажника беше заминало и ми го вързаха на това, което е за плафоните

Comment

Моя проблем е че, багажника ми е затворен но индикатори на таблото го дава отворен.

Comment

Някой може ли да посъветва как се откачат щипките на кората на багажника на SW? Опитвам се да стигна до двата ключа, за да направя моста, но след като махна 9те болта, ме е страх да не счупя щипките, които държат кората.

Comment

Първоначално публикувано от yavoni Покажи съобщение
                  Някой може ли да посъветва как се откачат щипките на кората на багажника на SW? Опитвам се да стигна до двата ключа, за да направя моста, но след като махна 9те болта, ме е страх да не счупя щипките, които държат кората.
                  Разкоствал съм целия багажник... Коя кора те интересува?... Ако е тая с отвора за ключалка та, след като отвиеш всичко просто напъваш, няма страшно..
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Да, точно тя. Помагаш ли си с дълга права отверка за щипките, или просто дърпаш смело?

Comment

Да, точно тя. Помагаш ли си с дълга права отверка за щипките, или просто дърпаш смело?
                      Ами не,но може да ползваш нещо за опора,(аз съм с яки пръсти и до де не обърна нокът или пусна кръв не ползвам нищо)....ако не е студено,дърпай внимателно,виж къде ще подаде и тръгне,....обикновено от горната част първо се отлепя и после леко се дърпа в посока нагоре..защото в страничните пластмаси има едни отвори и там влизат ушенцата на голямата кора...
                      Last edited by undy; d.m.y г., 17:29.

Comment

За това е хубаво, човек да си купи не скъп инструмент или да си направи
                        Все на някоя кола ще се наложи да го ползва.
                        номер: 1823015000
                        Click image for larger version

Name:	levapioli-inox.jpg
Views:	1
Size:	35.6 Килобайта
ID:	2351531
                        Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

Има и цели комплекти от ония жълто-оранжевите, вършат работа,не са скъпи, китайците ги продават без пари,имам от тях и стават.... Специално за тази кора, няма нужда от нищо.

Comment

Working...
                          X